Top

Over ons

ENZO PT / Over ons

Over ENZO

Wat ontzettend leuk dat jullie meer over mij willen weten! 

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen heb ik een enorme passie voor sport. Uit mijn eigen ervaringen heb ik kunnen leren dat sport veel kan betekenen, zowel op mentaal als op fysiek gebied. Hierdoor ben ik er erg enthousiast geworden en ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen zodat ik andere mensen kan gaan begeleiden om d.m.v. sport de psychische en /of fysieke klachten op te lossen.

Mijn jeugd was behoorlijk chaotisch en onrustig. De scheiding van mijn ouders toen mijn broer en ik nog erg jong waren en een periode die daarop volgde met veel “toestanden”. De rest van mijn jeugd groeide mijn broer en ik op bij onze vader en zijn vrouw en 2 stiefbroers en een stiefzusje. Je kunt je voorstellen dat dat een erg druk huishouden was. Afleiding vond ik in het sporten. Sport was mijn beste vriend. Sporten hielp mij even los te komen van alles en ik kon mijn frustraties hierin kwijt. Sport kan je beste vriend zijn maar ook je grootste vijand als het even zwaar is en het niet gaat zoals je wil. 

Door het sporten heb ik geleerd hoe ik om kan gaan met tegenslagen en teleurstellingen. Sporten geeft een goed gevoel en een gezond lichaam. Dat is de reden dat ik die grote passie voor sport heb gekregen. Doelen behalen en grenzen verleggen waardoor je goed voelt en blijft voelen. 

Ieder individu heeft zijn/haar eigen verhaal en dus ook zijn/haar eigen specifieke doelen. Ik help je graag om sport toe te passen in je dagelijkse leven waardoor je je gelukkiger gaat voelen en betere prestaties gaat leveren. 

Vraag een gratis proefles aan