Top

Personal Training & Coaching

ENZO PT / Personal Training & Coaching

Personal Training:

Personal training is een van de beste manieren om fit te worden en te blijven. Op zoek naar personal training en coaching? Dan ben je bij Enzo PT aan het juiste adres.
De PT sessies van Enzo PT bestaan uit een-op-een trainingen,voedingsadviezen en gezondheids/voortgangs checks. Door deze 3 op een juiste manier ,voor jouw persoonlijk, te combineren is de kans op het behalen van resultaat zeer groot.

Enzo stelt samen met jou een plan van aanpak samen zodat doelen specifiek op jouw persoonlijke situatie en behoeften aansluiten.

De begeleiding zal altijd op een zeer verantwoorde en veilige manier worden gegeven. Mentale ondersteuning zal hierbij niet ontbreken. Immers lichaam en geest hangen nauw samen en alleen een goed balans tussen deze 2 zal ervoor zorgen dat je jouw doelen zal behalen.

EnzoPT:

Enzo combineert leuke en afwisselende trainingen met regelmatige gezondheids/voortgangs checks en voedingsadvies op maat. EnzoPT zal je motiveren met zijn unieke manier van coaching. Hij is jouw persoonlijke inspirator en altijd een luisterend oor.

De 1e stap:

Een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke kennismaking en een intake zodat jouw doelstellingen, jouw gezondheid (zowel lichamelijk al geestelijk) en de ruimte in de agenda’s, duidelijk worden. Aan de hand van de verzamelde gegevens zal er een plan van aanpak worden gemaakt welke als doelstelling heeft jouw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Heb je een blessure of beperking?

Bij een verleden van blessures of wanneer je last hebt van een medische conditie is het ook mogelijk om doelen te behalen. EnzoPT raad je dan wel aan om onder begeleiding van een fysio-personal trainer te gaan trainen.Deze zal dan een passende training maken rekening houdend met jouw medische conditie en/of blessures. Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met EnzoPT.

Vraag een gratis proefles aan