Top

Small Group training & Bedrijfsfitness

ENZO PT / Small Group training & Bedrijfsfitness

Small Group training voor iedereen

Train je liever in een groep of vind je de kosten van 1 op 1 trainingen te hoog dan is Small Group training misschien wel iets voor jou. Bij Small Group training train je op een vergelijkbare intensiteit als bij een 1 of 1 training maar dan in groepsverband tegen een lager tarief per uur.

Wat is een Small Group training?

Een Small Group training bij EnzoPT bestaat uit maximaal 12 personen, zodat de begeleiding persoonlijk kan blijven en de training, mede ook dankzij de groep, extra motiverend en grensverleggend werkt. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een reeds bestaande groep. De training duurt een uur en is gericht op conditie, kracht en evt. functioneel trainen. 

De inhoud van Small Group training?

Small Group training is een zeer variërende totale work-out waarbij het accent bij iedere training weer ergens anders op ligt.  Bij de ene training ligt het accent bv. meer op kracht, de andere keer meer op conditie. EnzoPT zorgt voor afwisselende trainingen, o.a. door gebruik te maken van verschillende materialen zoals bv. kettlebells, battleropes, boksvormen en medicinballen.
De trainingen zullen uitdagend, maar ook zeker gezellig zijn. De juiste technieken van de oefeningen zullen tijdens alle work-outs worden getraind zodat je sneller resultaat behaalt en minder kans op blessures hebt. 

Small groep training met collega’s op eigen bedrijfslocatie.

“Gezond, fit en alert personeel is belangrijk voor een succesvol bedrijf“

Je leert je collega’s op een hele andere manier kennen door niet alleen samen te werken, maar ook samen te sporten. Door de intensieve samenwerking tijdens de trainingen vallen functieverschillen weg en is iedereen gelijk, hetgeen een positieve uitwerking heeft op de onderlinge relaties. 

EnzoPT werkt op locatie onder of direct na werktijd. Hoofddoel is het fit maken en houden van jou en je collega’s. Bv. Preventief handelen door work-outs te geven ter voorkoming van lage rugklachten. Een goede conditie resulteert in minder lichamelijke klachten en dus minder ziekteverzuim. EnzoPT verzorgt volledige trainingen en maakt gebruik van professionele materialen.

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden ben ik bereikbaar op onderstaand telefoonnummer of via de mail. Of neem hier contact op.

Tel: 06-36065147
Mail: info@enzopt.nl

Vraag een gratis proefles aan