Top

Klanten aan het woord: Nicole

Klanten aan het woord: Nicole

Ik ben Nicole, 23 jaar en sinds Januari train ik bij Enzo 2x in de week. Afgelopen december kwam ik bij hem omdat ik me heel slap voelde en angst kreeg in lopen en fietsen.

In september ben ik verhuisd van Drenthe naar Nieuwegein en begonnen aan mijn eind stage als marketing trainee in een hotel. Een kantoor baan dus. Ik merkte dat ik op een gegeven moment van de bank naar mijn auto, naar mijn bureaustoel en andersom ging en meer beweging kreeg ik niet. Zin om te sporten had ik totaal niet omdat ik mijn stage dagen erg intensief vond ( dacht ik). Kortom, dit kon zo niet langer. Via Facebook kwam ik bij Enzo terecht en vulde ik het formulier in, na een belletje kwam ik al gauw op intake bij Enzo. Hij was enthousiast, zat vol motivatie maar het meest belangrijke voor mij was dat hij oprecht was, ik voelde dat hij het meende en met passie sprak over de manier van trainen.  Met spanning en een beetje twijfel begon ik aan mijn eerste training… Maar wat ben ik dankbaar dat ik hier aan ben begonnen! 

Ik zal nog een klein beetje over mijzelf vertellen, wat misschien wel de hoofdreden is dat ik heb gekozen voor personal training bij Enzo. 

 Nog maar 3 jaar geleden is bevestigd dat ik een beschadiging in een van mijn zenuwen in mijn ruggenmerg heb, dit zorgt ervoor dat ik het ene been net wat anders voor het andere zet en moeite heb om de balans te vinden. Als je 23 bent, hogere hotelschool studeert en probeert alles uit het leven te halen is dat natuurlijk niet wat je wilt. Wel ervaar ik dit al mijn hele leven dus ik heb het grotendeels geaccepteerd, wennen doet het nooit. Opgeven deed ik ook nooit, daarom heb ik tot nu er ook altijd alles aan gedaan om zo normaal mogelijk te leven en alles te doen wat een “normaal” iemand ook doet.
De behandelingen die ik momenteel krijg zorgen ervoor dat mijn beenspieren beter kunnen ontspannen, helaas zorgt dit er voor dat goede beenspieren ook zwakker worden, daarbij komt dat ik dus heel weinig bewoog en ik me helemaal slap voelde. (nog een reden voor personal training)
Uit eindelijk na lang wachten kwam het bericht dat er een operatie mogelijk is dat het lopen maar vooral mijn balans voor een groot deel kan herstellen! Dit zorgde ervoor dat ik alles op alles wilde zetten zodat ik zo fit mogelijk de operatie in zou kunnen en Enzo wilde mij daar bij helpen. 

Hij liet me keer op keer verbazen van wat ik allemaal kon! En het allerbelangrijkste voor mij was dat hij me niet als patiënt zag of bang was om me een oefening te laten doen. We gingen er samen voor en hij heeft mij het vertrouwen in mijn benen terug gegeven, ik ben er nog lang niet maar ik voel me sterker dan ooit! Met zijn motivatie en enthousiasme voel ik mij sterk en durf ik alles aan! 

Thanks Enzo! 

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.