Top

Klanten aan het woord: Jason

Jason aan het woord

Klanten aan het woord: Jason

Eind september 2020 was het zover: ik ben gestart met personal training bij EnzoPT. Toen ik begon was ik vrij onzeker over mijzelf en mijn lichaam. Dit was ook duidelijk terug te zien aan mijn lichaamshouding. Ik wilde heel graag een verbeterde versie van mezelf worden, want wie wilt dat nou niet?

Enzo had er alle vertrouwen in en kon mij zover krijgen dat ik gestart ben met personal training. Enzo kan omschreven worden als trainer die geen medelijden kent als het om trainen gaat in positieve zin. Het helpt namelijk bij het verleggen van grenzen en ik ontwikkel mezelf verder in mijn doelen en oefeningen. Hij is dé persoon die mij weet te motiveren en alles uit mezelf te halen. Niet alleen tijdens een training, maar ook buiten de trainingen om lukt het hem om mij gemotiveerd te houden. Enzo is een trainer die duidelijk plezier heeft in zijn werk, waardoor ik met plezier (en soms frisse tegenzin) kom trainen.

Naast de goede trainingen, heeft Enzo mij ook bewust(er) gemaakt van het belang van voeding. In overleg met mij heeft hij een voedingsschema opgesteld wat bij mijn trainingen en mijn doelen past. Hij houdt de vinger aan de pols en past het voedingsschema aan waar dat nodig is. Inmiddels train ik nu een jaar bij Enzo en met de tijd zie ik steeds meer fysieke veranderingen die ik heb doorgemaakt als persoon. Ik durf eindelijk te zeggen dat ik een verbeterde versie van mezelf ben geworden, maar natuurlijk bestaat er altijd nog de overtreffende trap. Dankzij de coaching van Enzo voel ik mij zowel fysiek als mentaal goed en blijf ik deze stijgende lijn uiteraard aanhouden!

Jason

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.