Top

Klanten aan het woord: Martin

martin aan het woord

Klanten aan het woord: Martin

Mijn naam is Martin en ik wil graag mijn verhaal doen over hoe ik terecht ben gekomen bij Enzo en ben gaan starten met sporten.

Een jaar geleden kwam ik bij Enzo langs voor een daklekkage bij het pand. Toen ik met Enzo aan de praat raakte, zei hij: ‘Nou Martin, een aantal kilootjes minder kan geen kwaad.’ Ik vertelde Enzo dat ik heel graag wilde, maar dat ik met mijn handen in het haar zat en niet wist waar ik moest beginnen. Op dat moment woog ik 117 kilo. Enzo stelde toen voor om bij hem te gaan trainen en dat hij ervoor zal zorgen dat ik afval en fit zal worden.

Samen zijn we toen gaan zitten en hebben we doelen opgesteld. Gaande weg tijdens het proces zijn deze doelen ook weer bijgesteld. Zo begon ik met twee keer in de week te trainen en ondertussen ben ik inmiddels drie à vier keer per week aan het trainen. In deze periode ben ik maar liefst 30 kilo kwijtgeraakt! Ik kan je mededelen dat ik dankzij Enzo me niet alleen fitter voel, maar ook sterker qua persoon. Ik train met plezier en ben een ander mens geworden. Niet alleen motiveert Enzo mij, maar ik heb er ook een vriend bij gekregen die mij heeft gesteund én nog steeds steunt tijdens mijn trainingen. Ondertussen is mijn vrouw ook begonnen met sporten en ook zij vindt het geweldig!

Vriend, heel erg bedankt voor je hulp en ik blijf zeker weten doorgaan! 💪🏼👊🏼

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.