Top

Klanten aan het woord: Ratna

Klanten aan het woord: Ratna

Het was voor mij de eerste lessen heel confronterend, ik was door een knie operatie en weinig bewegen, veel aangekomen, ik was niet blij met hoe ik eruit zag en mijn conditie was zo goed als weg.
Door de goede opbouw, aanpak en begeleiding van Enzo heb weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam, maar vooral het gevoel weer terug gekregen dat ik zoveel sterker ben dan ik denk en mijzelf kan blijven verbeteren en blijf verbazen. In de tijd (12 weken) dat ik met Enzo heb getraind ben ik ook bijna 8 kg afgevallen.
Ik ben met een backsquat van 70kg naar 80 kg gegaan. Ik heb voor het eerst een handstand push up gedaan!
Een frontsquat kon ik 1 jaar geleden niet vanwege mijn knie en nu kan ik deze op 55 kg. Snatch met 35 kg, was voorheen op 20 kg.
Wil je sterker worden en je goed voelen over je lichaam train dan zeker met Enzo!

Groetjes!
Ratna

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.